Interneten kerestünk helyi DJ-t esküvőnkhöz. Egyik kollégája ajánlotta figyelmünkbe DJ Solymit, aki már az első telefonbeszélgetés alapján is szimpatikusnak tűnt, de a személyes találkozónk során is bebizonyosodott, hogy megtaláltuk a Megfelelő embert, aki nem csak a lagzinkon tudja biztosítani a zenét, hanem a kültéri szertartás hangosítását is meg tudja oldani.

 

Kicsit elveszettek voltunk a szertartás alatt szükséges zenék kiválasztásában, de ebben is segítségünkre volt. Többféle stílusú zenei mintát is küldött, de biztosított minket arról, ha esetleg másmilyen zenét képzeltünk volna el az esküvőnkre, akkor azt is megszerzi nekünk. Bevonuló zenénket egyik jó barátunk énekelte volna, amihez DJ Solymi beszerezte az ének nélküli verziót. Sajnos esküvő előtt 1-2 nappal derült ki, hogy mégsem tud a barátunk énekelni, de Solyminak nem okozott problémát, hogy az eredeti zenét kelljen leadnia.

 

Külön zenelistát nem adtunk Solyminak, de így is teljesen jól eltalálta a násznép zenei stílusát. Csak annyi kérésünk volt, hogy  a lagzin először az idősebb korosztálynak kedvezzen, amit visszajelzések alapján kiválóan teljesített.

 

Külön köszönjük a gyerkőcök nevében a buborékfújást, amit külön nem kértünk Tőle.

Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy Te is hozzájárultál a Nagy Napunkhoz, ami úgy sikerült, ahogy megálmodtuk.

 

 

Eszter & Zoli